Komt het nu niet goed om een uitgave te doen of is het gewenst om in drie termijnen te betalen omdat dit net even beter uitkomt? Kies dan voor betalen met in3. Dit is de enige gespreid betaalmethode in Nederland zónder rente en BKR registratie.

Wat is betalen met in3?

Met in3 betaal je het aankoopbedrag gespreid in drie termijnen en binnen 60 dagen. Op de dag van de bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt de aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Betalen in termijnen kan vanaf € 100,00 per bestelling tot maximaal € 3000,00, zonder rente of andere bijkomende kosten. Lees hier de privacyverklaring van in3.

Geen BKR-registratie

Door te kiezen voor gespreid betalen, hoeft er geen lening aan te worden gegaan. Je ontvangt namelijk gewoon drie afzonderlijke facturen met drie betaaldata. Omdat er geen sprake is van een lening, vindt er ook geen registratie bij het BKR plaats. We waarderen het natuurlijk extra als je de termijnen netjes op tijd betaalt. 

Te laat of niet betalen?

Wij verzoeken je vriendelijk om de betaaltermijnen netjes aan te houden door het verschuldigde bedrag op tijd te betalen. Je ontvangt per termijn maximaal één herinnering. Als je na 60 dagen één of zelfs beide termijnen niet hebt voldaan, krijg je nog één laatste herinnering. Betaal je daarna alsnog te laat of helemaal niet? Dan wordt de vordering overgedragen aan ACCS Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Je bent dan incassokosten verschuldigd conform de Wet op de Incassokosten. Ook komen de kosten voor de inmiddels vervallen rente en de nog in de toekomst bijkomende rente bij het verschuldigde bedrag. Wij hebben geen invloed op het volledige facturatie- en incassotraject en kunnen hierin helaas niets voor je betekenen, maar gaan er uiteraard van uit dat dit ook niet nodig is.

Hoe kan ik betalen met in3?
Stap 1
Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle controle van je gegevens.

Stap 2
1e betaling & verzending

Je voldoet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3
Betaal je 2e & 3e termijn

Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan de website van in3.