Synergie

Contact

Ben je een blogger, vlogger of influencer op social media en is er interesse om enkele producten uit te proberen? Zenay Cosmetics is voortdurend op zoek naar nieuwe ambassadeurs om merken te promoten en staat altijd open voor samenwerkingen. Neem gerust contact met ons op om gedachten en ideeën uit te wisselen. Wellicht kunnen we krachten bundelen om samen te werken. We hopen spoedig van je te vernemen. 

PS. Vergeet geen mediakit (of informatie over de statistieken) en een beknopte motivatie toe te voegen.

Avocado en Bamboe voor de verzorging van haar en huid

Verdraaidmooi.com testte verschillende producten met Avocado en Bamboe van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek wat Avocado precies voor je haar doet!

Lees de blog

Producten met impact

Vrijwel alle producten op Zenay.nl importeren wij uit Arabische landen, met een lange geschiedenis van baden en rituelen. Omdat tradities uit deze landen veelal zijn behouden, worden producten vaak nog vervaardigd uit natuurlijke materialen en/of op basis van veganistische en plantaardige oliën en extracten, in plaats van chemische stoffen, dierlijke vetten of lipiden. Een groot deel van onze producten is daarom natuurlijk, duurzaam, halal en/of vegan. Dit betekent niet vanzelfsprekend dat alle producten die wij aanbieden dat ook daadwerkelijk zijn. Dat is in dit tijdperk immers niet heel eenvoudig en bovendien staat het iedereen vrij om zelf keuzes te maken. Toch streven we naar zoveel mogelijk milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom maken we bewuste keuzes en handelen waar mogelijk is. We geloven namelijk dat de kracht van de natuur met haar botanische kruiden, planten en bloemen wonderbaarlijk groot is en nog veel geheimen voor ons herbergt, maar ook dat ze alles biedt dat nodig is voor een gezond en gelukkig leven.

Haarverzorging met Argan voor beschadigd haar

Bookstamel.com testte producten met Argan van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek wat dit fijne ingrediënt kan betekenen voor beschadigd haar.

Lees de blog

Verfrissende haarverzorging met Avocado en Bamboe

Yustsome.nl testte haarverzorging van het merk Harem’s uit en zag dof en droog haar veranderen in glanzende en zachte lokken. Ben je benieuwd wat ze hiervoor gebruikte? Lees dan haar blog en ontdek wat dit merk voor je haar kan doen.

Lees de blog