→ Verzendkosten vanaf slechts 1,99 euro
→ Gratis levering bij besteding vanaf 20 euro
→ Voor 17.00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden
Wanneer kan de bestelling in ontvangst worden genomen?

Bestellingen die voor 17.00 uur worden geplaatst, worden op dezelfde dag verwerkt en verzonden, zodat de verzending de volgende dag al in ontvangst kan worden genomen. Tijdens drukke periodes (zoals de feestdagen) kan het helaas iets langer duren. Woon je in het buitenland? Het duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen voordat je jouw bestelling ontvangt, maar dit is uiteraard afhankelijk per land.

Wie bezorgt de bestelling?

Voor het leveren van bestellingen wordt gebruik gemaakt van de diensten van DPD en PostNL. Welke dienst er precies gebruikt zal worden voor de bezorging, is afhankelijk van de bestelling. Zodra de order is aangemeld bij de bezorgdienst, ontvang je een mail met een track&trace code om de zending te volgen. Helaas is het (nog) niet mogelijk om zelf een vervoerder te kiezen, tenzij de bestelling wordt opgehaald bij een service-point.

Is het mogelijk om een bestelling op een ander adres te laten bezorgen?

Het is mogelijk om de bestelling op ieder gewenst adres te laten bezorgen, zoals thuis of op het werk. Ook is het eenvoudig om te kiezen voor een afhaalpunt of om een cadeau te laten versturen naar bijvoorbeeld familie of vrienden. Tijdens stap twee van het bestelproces is het mogelijk ervoor de kiezen de bestelling op een ander adres als het factuuradres te laten bezorgen. Dit kan eenvoudig door de optie ‘bezorging op een ander adres’ aan te vinken. 

Contact met de klantenservice

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Bekijk dan ons meest gestelde vragen of neem contact met ons op. Ons team helpt graag met aanbevelingen, suggesties en bij het vinden van de juiste producten. We streven ernaar om binnen een werkdag antwoord te geven.