→ 14 dagen bedenktijd
→ Terugbetaling binnen 14 dagen
Herroepingsrecht

Je hebt het recht om een bestelling tot veertien dagen na ontvangst en zonder opgave van reden te retourneren. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte te stellen van de beslissing om de overeenkomst te herroepen. De artikelen dienen zonder uitstel, doch in ieder geval niet later dan veertien dagen na de dag waarop het besluit de overeenkomst is herroepen en aan ons is medegedeeld, aan ons te worden geretourneerd. Voor een snelle en goede verwerking van een retour is het van belang om duidelijk aan te geven waarom de producten worden geretourneerd.

Hoe kan een product worden geretourneerd?

Voor het retourneren van producten dient gebruikt te worden gemaakt van het retourportaal door de aangegeven stappen te volgen. Op deze manier kan de zending altijd herleid worden naar de juiste bestelling voor een snelle afhandeling. 

Uitzondering van herroepingsrecht

Producten mogen uiteraard worden bekeken zoals in een fysieke winkel zou gebeuren. Echter, artikelen dienen altijd ongebruikt en verpakt in de originele en onbeschadigde verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) te worden geretourneerd.

Voor het beoordelen van persoonlijke verbruiksartikelen is het niet nodig om de verpakking te openen en/of het product te gebruiken. Indien de verpakking wel is geopend en er wordt besloten om toch van de aankoop af te zien, kunnen de producten niet meer worden gebruikt en/of verkocht. Het is daarom niet mogelijk om producten te retourneren wanneer de verzegeling van gezondheidsbescherming of hygiëne verbroken is. Bij schade, of als het product gebruikt is, kunnen wij kosten in rekening brengen welke kunnen oplopen tot honderd procent van de waarde.

Indien wij producten ontvangen die niet aan de door ons gestelde voorwaarden voldoen, zullen wij jou hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Indien gewenst sturen wij deze terug. De verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening.

De volgende artikelen vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden:
  • Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  • Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen;
  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
Wanneer wordt het aankoopbedrag teruggestort?

Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag (met uitzondering van eventuele extra kosten, bijvoorbeeld ten gevolge van de keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) binnen enkele werkdagen teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De terugbetaling gebeurt op dezelfde manier als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij uitdrukkelijk anderszins is ingestemd; in ieder geval zal voor deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Contact met de klantenservice

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Bekijk dan ons meest gestelde vragen of neem contact met ons op. Ons team helpt graag met aanbevelingen, suggesties en bij het vinden van de juiste producten. We streven ernaar om binnen een werkdag antwoord te geven.