Wij helpen met Zenay Cosmetics bij het vinden van ontspannende schoonheidsrituelen en bijpassende luxe producten aan om de zintuigen te verwennen. Daarbij staan we niet alleen voor particuliere consumenten klaar, maar werken we ook graag samen met partners en collega’s. Je kunt daarom bij ons terecht voor wederverkoop producten in jouw winkel of salon. Kleine zakelijke bestellingen kunnen via de website worden geplaatst en voor B2B inkopen kan er contact worden opgenomen via info@zenay.nl

Hoe kan een zakelijke bestelling worden geplaatst?

Het is mogelijk om zakelijke bestellingen te plaatsen, met of zonder een account. Belangrijk is om de bedrijfsnaam, het KvK-inschrijving en het btw-nummer tijdens het bestelproces voor de verzorging van de facturatie. Wil je een grote bestelling plaatsen voor bijvoorbeeld wederverkoop of zakelijk gebruik? Helaas hebben we nog geen apart inloggedeelte voor zakelijke orders. Stuur ons daarom een e-mail op info@zenay.nl om een bestelling te plaatsen of offerte aan te vragen. We helpen je graag verder. 

Is het mogelijk om een btw-factuur ontvangen?

Uiteraard! Het is eenvoudig om de factuur downloaden op in je persoonlijke account, of stuur een e-mail naar info@zenay.nl. We kunnen je het snelste helpen als je ook meteen je achternaam en het ordernummer of de datum vermeld.

Kan er via overschrijving worden betaald?

Als je akkoord gaat met onze offerte is het mogelijk om de betaling te voltooien door middel van een bankoverschrijving. En ook tijdens het plaatsen van een bestelling kan ervoor worden gekozen om de betaling te voltooien door middel van een bankoverschrijving.

Let op: helaas is het bij ons niet mogelijk om te kopen op rekening en achteraf te betalen. Is het nu niet mogelijk om een grote uitgave te doen of wil je gewoon liever in drie termijnen betalen omdat dit net even beter uitkomt? Kies dan voor betalen met in3

Contact met de klantenservice

Heb je hulp nodig, vragen over het plaatsen van een bestelling of wil je graag consult? Ons team helpt graag met aanbevelingen, suggesties en bij het vinden van de juiste producten. Neem voor advies, tips of vragen gerust contact op met onze klantenservice. We streven ernaar om binnen een werkdag antwoord te geven.